OTP - Készpénzt számlára kérdés?
Ha készpénzt szeretnék a bankszámlára tenni, és ezügyben meglátok egy bankfiókot, akkor..
1: Ez a tranzakció nekem pénzbe kerül, vagy ingyenes?
2: Ha pénzbe kerül, kb mennyit vesznek le egy ilyen alkalommal? (esetleg van megadott %, vagy fix összeg?)
3: Vinnem kell oda magammal bármit, a bankkártyámon kívül?
- A bankszámlám jelszavát, és bejelentkezési adatait nem tudom, elvesztettem őket
- Esetleg személyazonosító kártyát vigyek magammal?
- Lehet új jelszót stb kérni? (Már ha kellenek ezek az adatok ahhoz, hogy készpénzt tegyek a számlámra)
Szia.
Ingyenes a pénz befizetés.
Normál esetben nem kell azthiszem személyi vagy ilyesmi ha csak pénzt tennél a számlára.
De ahoz hogy pénzt tegyél fel a számlára biztos nem kell jelszó meg személyi meg semmi.
Sőt be sem kell menni személyesen. Vannak olyan ATM-ek ahol lehet befizetni számlára. Az OTP oldalán megkell nézni hogy a közeledbe hol van ilyen ATM - szerintem ez a legegyszerűbb. Nem kell sorba állni, várni stb. A pénz abban a pillanatban a számlán van. Ebben az esetben csak a bankkártyára van szükség.
A készpénzbefizetés ingyenes. A személyidet vidd. Én vinném az adókártyám is, bár arra valószínűleg nem lesz szükség.
A bankban biztos segítenek új leszó igénylésében.
Ahogy #1 is írta vannak automaták ahol lehet kp-t befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!