Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van itt olyan, aki igényelt...

Van itt olyan, aki igényelt babaváró hitelt, de az ígért 10 napon belül nem kapott választ?

Figyelt kérdés

2019. aug. 3. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekünk kb 3 hét volt az elbírálási idő. (megkaptuk)

A párom épp megszült mire elindítottuk.

A GYED-et elvileg figyelembe veszik, ez a K&H bank.

A CIB a facebookon váltig állítja, hogy a GYED nem számít bele a jövedelembe. Megjegyzem CIB-es vagyok 10+ éve, de inkább nem hozzájuk mentem.

2019. aug. 9. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:

tegnap 17:08 vagyok

Ma vissza mentünk egy másik cib bankba, de oda csak időpontra tudtak volna fogadni, kértünk új nyomtatványt azért. Aztán vissza mentünk a tegnapi cib bankba, oda nem kell idő pont, sorra kerültünk másik ugyintezonel, ugyanúgy megfelelt minden, mint tegnap, viszont nem mondtuk, hogy van egy 8 hetes magzat, mivel róla nincs semmi papirunk még, és jogilag csak 12 hetet be töltött magzat számít. Így be fogadták a papirjainkat, elvileg 2-3 hét az elbírálási idő, de addig sem lesz még papirunk, vagy terhességi kiskönyvünk, így még a feleségem jövedelme is számít (egy meglevő gyermekünk már van, és azért nem akartam így ezzel várni mert hamarosan költözünk és akkor újra kellene indítani a folyamatot a lakcim változás miatt, így viszont ha futó folyamat van, akkor simán elég bejelenteni a lakcim változást, elég szeptember 1 ig át jelentkezünk az új lakásba, addigra csak lesz valami fejlemény.) Csak a lányom fogjuk egyenlőre át jelenteni, mert most lesz elsős, és a suli mellet veszünk egy másik lakást, hogy az a suli legyen a körzeti, ahova szerettem volna íratni, de ahhoz nincs szükségünk hitelre, meg ezt a babavárót mire megkapnánk, már rég ki kell fizetnem a lakást (08.16 ig)

2019. aug. 9. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
A 12 hetes terhesség ahhoz kell, hogy azonnal szüneteltessétek és kamatmentes is maradjon.
2019. aug. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!