Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha magánszemély vagyok és...

Ha magánszemély vagyok és betöltöttem a 18. életévemet akkor indíthatok-e olyan online szolgáltatást amiért fizetni kell?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor, hogyan tudom ezt megtenni tisztán? Hogyan tudom leadózni a befolyó összegeket? Le kell-e egyáltalán adóznom?

2019. jún. 14. 05:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as én is erről beszéltem... hogy vállalkozást kell indítani hozzá.
2019. jún. 14. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es mivel még nincs 18 éves, ezért KFT vezetője nem lehet, csak BT-t indíthat, de abba is kell felnőtt tag.
2019. jún. 14. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es, mi a búbánatért kell állandóan vitatkozni, belekötni valamibe? A kérdés úgy szólt:"ÉS BETÖLTÖTTEM A 18. ÉVEMET, AKKOR INDÍTHATOK-E????"

Még direkt be is másoltam és erre válaszoltam. De állandóan csak a kötözködés megy itt... :-(

2019. jún. 14. 10:52
 14/14 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy pl szellemi szabadfoglalkozású ként is csinálhatná csak olyan macerás, hogy jobb KATÁsnak lenni főleg ha diák vagy alkalmazott melette.
2019. jún. 15. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!