Avon tamacsado szeretnek lenni. Az lenne a kerdesem hogy hallottam hogy kapnak egy csomagot. Ha ez igaz kapnak? Mit tartalmaz a csomag? Es kell fizetni erte?
1-es, ha nem ismered a menetét a dolgoknak, akkor legalább ne írj zöldséget :-)
Teljesen ingyen és bérmentve beléphetsz az Avonba:
"Nincs belépési költség, tagsági díj, alapkészlet vásárlás"
Kezdőcsomagot egyáltalán nem kötelező vásárolni - csak lehetőség van rá és megéri.
Annyi van csak, hogy ahhoz, hogy tanácsadónő legyél, ki kell neveznie egy koordinátornak és X összegű megrendelést (azt hiszem, 7.500 ft) kell összegyűjtened, amit - ha még mindig így van, akkor meghitelez az Avon és 2 héten belül kell, beszedned a vevőktől és befizetned az Avonnak.
Ha igaz, kapnak.
Írásjeleket használni meg luxus.
Kérdező, azért reagálhattál volna valamit az én írásomra is, 2-es vagyok.
Idejöttem segíteni, erre le se tojsz :D - csak azzal foglalkozol, aki beléd kötött.
Amúgy most az Avon fuzionál egy másik céggel - nem tudom, hogy továbbra is ez a rendszer lesz e?
Én szerettem csinálni, most is él a tanácsadói regisztrációm, habár már kb. 1 éve nem rendeltem semmit. De nem kerül pénzbe, nem erőszakolnak semmit, időnként kapok hírlevelet az akciókról aztán annyi.
Sajnos már leszázalékoltak, így nem nagyon vagyok kapcsolatban emberekkel - direkt ezért meg nem fogom hívogatni őket :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!