2019-05-15. -én lett a SZJA beadva nekem ügyfélkapun keresztül aban segítségeteket márhogy hogyan tudom megnézni ügyfélkapun keresztül, hogy mikor kerül kiutalásra?
Ügyfélkapun belépve olyat keresel, hogy "eBEV szolgáltatás". Bal kéz felől listázva található általában.
Rákattintva bejön az "Információ" lap, nem foglalkozol vele.
Fenti füleknél "Szolgáltatások"-on belül "Adószámla és pótlékadatok". Azon belül "Adószámla".
Alul "Új lekérdezés".
Mindent hagysz úgy, ahogy a rendszer beírta, és "Lekérdezés indítása".
Alsó táblába hozza a lekérdezésed. A tábla jobb kéz felőli oldalán lesz egy olyan kék színű jelzés, hogy "elkészült eredmények". Ha arra rákattintasz, az alatta lévő ikon színesre vált. Az ikonra kattintva letölti a gépedre az adó(folyó)számládat a rendszer. Azt megnyitva a bal oldalon látod a kötelezettségeket (+ vagy - is lehet oda könyvelve), a jobb oldalon látod a befizetéseket, kiutalásokat. Ha már elindították a kiutalást látod jobb oldalon a 82.805,- Ft összeget és előtte a dátumot, hogy mikor indították el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!