Mikor várhatom az adó visszatérítést?
Figyelt kérdés
Február 19-én adtam fel postán,ajánlva,elsőbbségivel,és banki utalással kérem vissza az összeget.Mikorra várhatom?2019. márc. 19. 12:38
2/3 anonim válasza:
beérkezéstől számított 30 napon belül utalnak. szóval ha szerencséd van (és a csodás posta gyorsan kézbesítette) akkor a héten (mivel minimum egy nap a kézbesítés, így a 30. nap legjobb esetben is 22-e péntek)
3/3 Dagatt91 válasza:
Sziasztok jó napot kívánok. Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha én március 13-án vittem be személyesen az adó hivatalba és postai úton kértem mikor várható a visszatérítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!