Ev kiváltásának online visszaigazolása, vagy vállalkozói igazolvány.
2019. márc. 11. 05:48
3/11 anonim válasza:
Adókártya elég szokott lenni. Nyilván tidd az adószámot és az egyéb adatokat. És ne felejts el szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartó lapját sem venni.
2019. márc. 11. 07:10
4/11 anonim válasza:
Vállalkozói engedély (nem, nem elég az sem adókártya, sem a pecsét) és személyi .
2019. márc. 11. 08:43
5/11 anonim válasza:
Egyéni vállalkozóként mondom, hogy elég volt az adószámom és az adókártyám. Nem kértek (és nem is kérhetnek vállalkozói igazolványt, mivel az nem kötelező) semmi mást. De lehet, hogy én egy laza erkölcsű nyomtatványboltost fogtam ki :D
2019. márc. 11. 08:56
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, sajnosnincs kiváltott igazolvány mert nem voltkötelező, és nem volt rá szükség.
Korábbi számlatömb, pecsét, személyi adókártya elég?
többen mondtok többfélét :)
2019. márc. 11. 09:01
7/11 anonim válasza:
Én a saját példámból tudom mondani, hogy adókártya elég volt, meg hogy bemondtam a cég nevét, címét és adószámát.
2019. márc. 11. 09:07
8/11 A kérdező kommentje:
szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartó lapja
Ez volt régen a "kockás füzetben" vezethető "Bevételi nyilvántartás"?
Amiben a számla sorszámát, kiállítás dátumát és összegét kellett vezetni?
Vagy ez valami más?
2019. márc. 11. 09:24
9/11 anonim válasza:
Ez picit más. Ezen a számlatömb vásárlásának dátumát, sorszámát, megkezdését és befejezését kell jegyezni. Nagyjából 60 Ft egy ilyen lap a nyomtatványboltban. Értelemszerűen kell kitölteni. Ha elakadnál írj privátot és segítek.
2019. márc. 11. 09:34
10/11 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de a webes ügysegéden kiváltott ev igazolás tartalmaz minden szükséges infot.
Vállalkozói igazolvány kiváltása nem kötelező, de ezt kérik, ha igazolni akarod a vállalkozást magát, aminek van egy adószáma. Adókártyán az adószámod nincs rajta, csak az adóazonosító jeled, mint magánszemély. Igaz utóbbi az adószámlán ugyanúgy rajta van és mivel nem önálló jogi személy az ev. lehet elfogadják, de nem biztosabb és egyszerűbb menni az igazolással, mint 3-féle dokumentumot hurcolászni?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!