Endometriózis adókedvezményéhez kapott már valaki orvosi igazolást? Hogy sikerült? Melyik orvos állította ki? Tapasztalatok?
Évek óta van ilyen betegségem, furcsa mód idén hirtelen "eltűnt", amikor azért mentem, hogy kapjak róla igazolást, ami által érvényesíteni tudom a kedvezményt.
Minden vizsgálati lapomon 12 éve szerepel, hogy van egy ilyen betegségem. Jó mi? :)
Ha van egy olyan papírod, amelyiken az áll, hogy végleges, akkor a háziorvos is kiállíthatja az igazolást a kedvezményhez. Ha nincs, akkor csak a szakorvos.
Köszi a vàlaszt, szerintem nincs olyan papirom amin az lenne, hogy vègleges, ezt mindig csak szóban mondtàk. Egyébként egy halom papir bizonyitja az elmùlt évek fàjdalmait. :(
Hàt kivàncsi vagyok a szakorvosom mit reagàl.
2-es
Hogy érted, hogy neked hirtelen nincs ilyen betegséged? Mi volt a sztorid az orvosnàl? Mesèld el kérlek, akàr privàtban.
ÉN ma kaptam meg az igazolást. 01.04-én műtöttek vele. Szövettant és zárójelentést kell beadni a nőgyógyászati ambulancián, de időpontra kell menni. Őket hívd!
Az állapot ideiglenes! És az van odaírva, hogy a következő diagnosztikus eljárásig.... nagyon remélem nem akarnak műteni újra.
Update: megkaptam az igazolást.
Magánrendelésre mentem, évek óta ugyanoda, tehát ismer az orvos, ahogy a tüneteim/szenvedéseim is. Viszont az igazolásért az sztk-ba kellett bemennem, de ez legyen a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!