Kerhetek reszletfizetest? 380000ft tartozasom van az apeh fele.
Ha te akarod befizetni, azt nem tudom, hogy engedik-e részletezni, de ha azt mondod, hogy havonta tiltsák le a fizetésedből, abba belemennek.
A fizetésed harmadát vonják így le maximum, minden fizetéskor.
Kérjél részletfizetést nyugodtan, nagy valószínűséggel megadják. Akkor nem szokták megadni, ha nem látják a fizetési hajlandóságodat vagy kértél már korábban is és azt nem fizetted.
Fordulj a könyvelődhöz ez ügyben, mert ő tudja, hogyan kell megfogalmazni egy ilyen kérelmet.
Én kértem többször és kaptam is. Méltányossági alapon kell kamatmentes részletfizetési kedvezményt vagy akár fizetési könnyítést kérni. Az apeh honlapján fent vannak a nyomtatványok hozzá (az is le van írva mit kell csatolni). Hivatkoznod kell a megszorult anyagi helyzetedre, számlákkal kell igazolnod, stb.
Jóóó sokáig ülnek viszont a döntésen, annak a kamatait rád terhelhetik, de még mindig jobban jöhetsz így is ki az egészből. Nekem 800e-re adták meg legutóbb 2 évre a kamatmentes részletfizetést, fizetési könnyítést sajnos nem ítéltek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!