Mi a menete ennek?
Mi a menete a NAV közérdekű bejelentésnek (nem a bejelentő fél oldaláról)?
Pl. jelentenek egy magánszemélyt, mert nem ad számlát és ebből kifolyólag nem is adózott. Nem kézzelfogható dolgokat árusít (pl. oktató anyag, tanácsadás, weblapokat csinál, bármi). Ha bejelentőnek erről van elég bizonyítéka és a NAV is így ítéli meg, akkor egyből büntetni is fognak, vagy csinálnak próbavásárlást, esetleg figyelembe sem veszik kisebb összegeknél?
(Azért kérdezem ezeket, mert nem voltam elégedett egy bizonyos dologgal, és mondtam az illetőnek, hogy ha ezen nem változtat, akkor fel lesz dobva. Valószínűleg ezáltal már felkészültebb lett, és ha a NAV-nak nem elég egy bejelentés, több bizonyítékkal, hanem csinálni fognak egy próbavásárlást, az valószínűleg nem fog összejönni, mert én hülye figyelmeztettem.)
De most az téged miért érdekel, hogy nem adott számlát? El akarod számolni az áfát? Mert akkor mondd meg neki, hogy vagy adjon számlát, vagy vonjon le 27%-ot az árból. Nem tudom, miért kell másokat zaklatni.
Fuck the government.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!