Ha a Navnál tettem egy közérdekű bejelentést, nevemmel együtt. A munkahelyemre volt panasz benne. Lehet bajom belőle bizonyitek nelkul?
Igen de így nem emlékszem.
Csak a Navhoz mentem és most aggódom ez az ügy miatt.
A jegyzőkönyvbe benne van :
- nem engedtek haza rosszul létnél
- jól leszidtak a munkában
- nem akartak fizetni
Bizonyíték nincs.
A Nav megmutatja nekik a jegyzőkönyvet ?
Eljárást indíthatnak ?
Szerintem a NAV átadja az ügyet a munkaügyi hatóságnak, mivel ők az illetékesek.
Mondom, ez munkaügyi kérdés, nem NAV-os probléma.
Ha aláírtad, hogy X. Y. napon hiánytalanul átvetted a béred, és közben nem, akkor minek teszel bejelentést ezzel kapcsolatban? Tudod bizonyítani, hogy nem kaptad meg időben? Nem. Akkor...? Nem is értem...
A bejelentést akkor tettem mielőtt kaptam volna fizetést.
Mert biztosra mondták,hogy nem adnak fizetést.
És utána szóltam a Nav-nak hogy a munkahellyel tisztáztam a problémát.
De akkor is kivizsgálják ezt mondták
És ezért aggódom. .
Még mindig elbeszélünk egymás mellett. :)
Ha nem állítottál valótlan, akkor Neked nem mindegy, hogy mégis kivizsgálják vagy sem?
Ha igazolódik, hogy jogos volt a bejelentésed, akkor miért kéne aggódnod?
Azért aggódom mert nincs bizonyítékom.
Ez olyan mintha csak sérelmezni akarnám a munkahelyet.
Bizonyítékod csak akkor nincs, ha határidőben kifizetett, vagy nem fizetett ki határidőben, de Te aláírásoddal igazoltad, hogy mégis.
Első esetben nem értem, hogy miért kell feltételezésekre elindítani egy ügyet a NAV-nál.
Második esetben pedig az ember a saját butasága áldozata lesz, ha valótlant igazol az aláírásával.
Nem tudom, hogy melyik történt, de mi így utólag mégis mit tudunk tenni érted? Konkrétan semmit... (tanulópénz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!