18T1011-es vagy T1011-es nyomtatványt honnan lehet beszerezni, ami a TB befizetéshez való csekk igényléséhez szükséges?
Akkor bemész annak a városnak az nav ügyfélszolgálatára, akihez tartozok, de sok helyen már kormányablakban is intézhető navos ügy. De a legegyszerűbb az, ha keresel valakit a faluban akinek van nyomtatóra kinyomtatjátok nav oldaláról és be küldöd postán.
De ha van ügyfélkapud és interneted, letöltöd a nav honlapjáról az Ányk alkalmazás, abba letöltöd a nyomtatványt és beküldöd elektronikusan, és nyomtatni se kell. Ügyfélkaput szintén kormányablakban tudsz csináltatni.
Nem is kell papír alapon beadni nekik.
Ha van Ügyfélkapud (azt hiszem, az kell hozzá), akkor elég a nyomtatványkitöltő programjukat (ÁNYK) letölteni, telepíteni és azon keresztül kitölteni és elektronikusan benyújtani a kellő nyomtatványokat:
Én életemben nem voltam még bent a NAV-nál személyesen, minden nyomtatványt ezen keresztül szoktam beküldeni nekik.
Keresd ki a számlaszámot, és utald át. Csak egyszerűbb, mint nyomtatványokat kinyomtatni/kinyomtattatni, kitölteni, elballagni a postára, jó pénzért feladni, várni az szent sárga csekkre, azzal is elballagni a postára, majd feladni... 😃
El kéne már felejteni ezt a sárga csekkes mókázást 2018/19-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!