Hogyan adózzak a gyakorlatban domain netes eladása után?
Figyelt kérdés
Konkrétan azt szeretném tudni, hogy az adás-vétel után azt hol jelentsem be, milyen papírt töltsek ki, hova küldjem a csekket, stb...2018. dec. 1. 13:08
2/5 anonim válasza:
"domain netes"
Kicsit konkrétabban. Vén róka vagyok már, ezek az új dolgok számomra ennyiből érthetetlenek. De hátha tudok segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
A domainokat lehet internetes oldalakon árulni. Azt nem tudom viszont, hogy miután tőlem ezt megvette valaki, kell-e adóznom, és ha igen, akkor valamilyen papírt kellene küldenem a NAV-nak,vagy szimplán elutalni nekik, stb..
2019. jan. 3. 20:38
5/5 anonim válasza:
Köszi, nem segítettél, ezt így nem látom át adózás szempontjából, mivel fogalmam nincs, konkrétan mi az a domain (utána olvastam, de akkor sem), így behelyezni sem tudom az adózással kapcsolatos jogszabályokba.
Magyarul: Fogalmam nincs hova tartozik a különböző adózási formák közül.
Bocsi. Hátha jön valaki, aki tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!