Bet365 a Kúria döntése után már használható Magyarországon "biztonságosan"?
Ugye az eddigiekben "tiltva" volt a NAV által. Azonban a Kúria helyt adott a bet365-nek, és pert nyert Magyarország ellen.
Azonban ahogy utána olvastam, több cikkben is említést kapott, hogy még így sem tisztázott a működése, hiszen nem adózok belőle a magyar állam számára.
Azután érdeklődnék, hogy most akkor még mindig "nem lehet" használni? Olvastam, hogy pár száz ezres tételeknél ez még nem akadály úgymond, de gyanítom pár milliós tételeknél már vizsgálat indulna. Van valami információtok amivel kitudnátok segíteni? Esetleg tipp?
Hát figyelj. Nekem eddig is ment Magyarországról a Bet365. Havi szinten 2-3 milliót utalok ki, van hogy többet, van hogy kevesebbet. Semmi bajom nem volt belőle. Nem magyar bankszámlát használok, nem magyarként regisztráltam be. Amerikai állampolgár vagyok, amerikai és szingapuri bankszámlát használok hozzá felváltva.
De Magyarországról ha nyomod, ott a skrill, ezzel ki is kerülted azt, amitől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!