Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A weblapon feltüntetett...

A weblapon feltüntetett reklámok után hogyan kell adóznom?

Figyelt kérdés

Szóval van egy jól működő weblapom, amit a látogatási számból következtetek.

Megkeresett egy kisebb vállalkozó, hogy szeretne elhelyezni egy reklámot a weboldalamom X mennyiségű pénzért.

Én ebben teljesen benne vagyok, egy kisebb helyen ott lenne a reklámja, nekem pedig ebből jönne pénzem.

Az a kérdésem, hogy ez után nekem kell adóznom? Ha igen, hány százalékot?

Illetve tájékozódtam, hogy ki kellene váltanom "egyéni vállalozói igazolványt", viszont én csak 19 éves vagyok, diák. Így hogyan?

Na meg 50k forintot kellene fizetnem minden hónapban, ami nem tetszik nekem.

Úgyis tudok adózni, ha nekem nincsen ilyen igazolványom? Persze, ha kell adóznom.

+ 1 kérdés: Ha lebukok a navnál, akkor milyen büntetése számíthatok?

2018. nov. 19. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:

nyilvánvaló, hogy számlaképesnek kellene ahhoz lenni, hogy ezt legálisan csinálhasd, meg gondolom a vállalkozó is ragaszkodna ahhoz, hogy kapjon számlát a szolgáltatásról, úgyhogy igen, ki kell váltanod.

vagy persze ha veszélyesen élsz, és a vállalkozót se érdekli a számla, akkor fizethet neked készpénzben zsebbe is...senki meg se fogja kérdezni, hogy mi okból van az a reklám az oldaladon.

2018. nov. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!