Cégautóadózás megoldható úgy hogy minden harmadik hónapban kapom meg az X összeget rá, és így nem minden hónapban adózok rá, hanem mindig akkor mikor oda adják az összeget?
Alábbi problémám volna hogy X összeget kapok FIXEN minden hónapban mint üzemanyag elszámolás, és ugye cégautóadózási történet zajlik minden hónapban, sajnos régebbi autóm van azaz 22.000ft nos több mint a fele az összegnek nekem elmegy az adóra ... Azaz negyed évente elég nagy összeg ez nekem(66.000ft)... 1 év alatt kocsi árát kifizetem a semmire...
Már megtörtént...
Most viszont olyat mondtak nekem ,mivel mondtam hogy tovább nem vállalom elvette a kedvem eléggé hogy ennyit adózzak az adóból is már, hogy csak minden harmadik hónapban adják oda az összeget ,és nincs megszabva az adott összegre mennyit kell adózni .
Szóval ha valaki kap 50e ft-ott vagy 200e-ft ott kap., ugyan annyit adózik.
Megoldható az összegezve hogy mindig 3.-ik hónapban kapott összeget leadózom azaz így 22.000ft lesz összesen a 66.000ft helyett ?
Tanácstalan vagyok teljesen , nincs ismerősöm aki felfogná mi a helyzet...
Egyéb adónemek, kötelezettségek->31 füzet a cégautó adóról.
Szerintem a 3.2 pontban megtalálod a választ rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!