Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha egy cipőt akarok venni...

Ha egy cipőt akarok venni vlkitol neten, de elég húzós ára van hozza h bebukjam lehet valam adásvételit vagy garanciát kérni, hogyan biztosíthatnam be magam?

Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne lehetne. Csak van a cipőben bármi egyedi azonosító szám, amivel igazolni tudod majd, hogy az tényleg az a cipő amit te megvettél?
2018. aug. 31. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy , a labda a hirdetőnél van mert előreutalást kér vagy utánvétet és ha kell a cipő sürget azzal a dumával hogy már 3an vinnék . Teszteld le foglald a csukát és kérdezd meg hogy jutsz hozzá , ha előre utalással vagy csak postán és akkor is ha azt állítod 30 méterre laksz tőle akkor csaló . Meg hívja fel ismerős a lefoglalásod után 2órával ha neki is eladja csomagként csaló .
2018. aug. 31. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Ha magánszemélytől veszed, akkor értékeléssel rendelkező eladótól vegyél, előtte kérj tőle részletes adatokat: akár a cipő szélessége, magassága, belső talphossz, stb.

Ha ezek után sem jó, magánszemélynek nem tudod visszaküldeni - max Te is feltesszed eladni.

Esetleg, ha megoldható, személyes átvétel.

Ha webáruházból, stb vezsel, akkor meg van elállási jog (pl. ha nem jó a cipő) vissza tudod küldeni.

2018. aug. 31. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Me nyi az ertéke?

Én pl.15ezres csizmat is megkaptam!

De kértem nevet,bankszamlaszamot es bank nevet is,ha fizetsz előre es nem kapod meg a rendőrsegen van miböl elindulni,csalás ügyben

2018. aug. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!