Mi történik akkor, ha valaki olyan szerepel a 1808M lapon aki nincs bejelentve?
segítek:
Most vetted észre, hogy nincs nyugta... mert az 30 nap után törlődik, viszont ebevben lekérhető utána is, amit nem tudsz.
A biztosítottak ebevben lekérhetők, ha nem vagy benne biztos, hogy oké a bejelentése, de ezt sem tudod.
Fogalmad sincs, mi van, ha rossz a 08.
Megcsinálod, amit a kettes írt.
Ha így sem lesz meg, önrevízió.
Meglehet, hogy anno azért nem jött nyugta, mert hibaüzenet jött, csak éppen nem figyeltél oda = ez esetben még sincs bejelentve.
Az is meglehet, hogy jött nyugta, csak éppen nem töltötted le.
Lehet,... sok minden lehet, kutakodjál az ebev-en, mi történt azzal a bejelentéssel.
Jó nagy bünti mellett, hatos...
És nem most jön, majd évek múlva. Most küldözgetik 2016-ig...
Nálam anno bevált az a módszer, hogy ami bevallásokat egyik nap elküldtem, másnap magam elé szedtem őket, és ahogy egymás után sorban nyomtattam ki az Elfogadó nyugtákat, úgy raktam félre azoknak a bevallásait.
Ami bevallás ott maradt előttem, hogy nem találtam hozzá Ebev-nyugtát, azt kezdtem el kutatni, hogy mi történt vele: egyáltalán elküldtem-e, vagy esetleg hibaüzenet jött, csak átsiklottam...
A nyugtákat hozzátűztem a bevalláshoz, és azok után mehettek az ügyfél aktái közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!