Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Engedély nélküli webáruház...

Engedély nélküli webáruház üzemeltetése lehetséges?

Figyelt kérdés
Olyan interneten elérhető áruházra gondoltam, mint a többi átlagos. Ugyan úgy lehetne online rendelést végrehajtani és kérdezni is a termékekkel kapcsolatosan. A termékek külföldről lennének beszerezve. Csak postai úton vehetőek át a csomagok. A honlapon nem lenne személy azonosságra utaló információ. Telefon szám se, csak gmail és messenger. Nem adóznék, engedély nélkül működtetném a vállalkozásom. Lenyomozzák az IP-címemet, vagy hogyan kerítenek elő? Egy ilyen üzlet működtetése lehetséges hosszú távon? Az emag-gal, olcsóbba.hu-val, árukereső-vel, stb lehetséges a szerződés kötés ilyen feltételek mellett? Ez a kérdés régóta foglalkoztatott. Előre köszönöm, aki válaszol rá.

2018. jún. 9. 11:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A 6-, 7-, 9-es válaszolóknak köszönöm, hogy időt szakítottak a kérdésemre, és hogy normális, érdembeli választ adtak. Mint ahogy említettem is, sosem vágnék bele ilyesmibe, csak a procedúrára voltam kíváncsi egy ilyen esetben. Nektek ment a ˝zöld kéz˝, köszönöm:)
2018. jún. 9. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Minden könnyedén lekovetheto ami nem kp fizetés személyesen. Innentől borítékolható a bukta.
2018. jún. 9. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
Abban az eseteben lwhet ha Te csak mint a nicked is ügynök vagy és dropshipmentbe nem Te küldöd a csomagot a megrendelő részére. Akkor elég az adószám hozzá nem feltétlen kell vállalkozói hozzá. Más kérdés, hogy a vásárlói bizalom nem ezeket a közvetítő üzleteket erősíti ( lásd mlm) de betenni árösszehasonlító és egyéb oldalakra ezt jó esellyel nem fogod tudni, maximum vatera, ebay, egyéb ilyen oldalakon hirdetheted a sajátod mellett.
2018. jún. 10. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!