Pollenallergiára jár adókedvezmény?
Nekem az van vagy 25 éve. Pár napja írták valahol az interneten, hogy arra is járna adókedvezmény. A háziorvosom szerint viszont nem. (Parlagfű, fűzfa, hárs, nyárfa, mogyóró, ezek a specialitásaim.)
Van valakinek tapasztalata ezzek kapcsolatban? Jövő kedd ugye a határidő.
Ha jár, szeretném tudni, pontosan mit kell tenni. Köszönöm!
Hat persze, sot, ha esetleg allergias vagy a 24 karatosnal olcsobb aranyra, arra is jar.
Nem, az allergia (foleg az ilyen szezonalis, ami nagyon jol kezelheto sima antiallergen gyogyszerekkel mint a Loratadin, Zyrtec, Allegra, stb. ) nem jogosit fel semmilyen adokedvezmenyre.
Kettes, sanyarú az életed? A stílusod erre enged következtetni. Szerintem legyél egyedi azzal, hogy nem állsz be a gyakorin terjedő újhullámba az egybőli bunkózással. Ha irritálnak azok, akik nem tudnak mindent, akkor regisztrálj inkább a mindenttudok.com-ra. Köszi.
Az ötletelést is, hogy mivel lehet kezelni az allergiát, ami nem volt a kérdésem, ettől még igaz (gondolhatod, hogy a 25 év alatt kevés gyógyszert nem próbáltam ki), viszont rendszeres havi kiadással jár. Pont úgy, mint más betegségeknél, melyek szintén kezelhetők, lásd pl. laktózérzékenység (erről sem tudott 2 évvel ezelőttig a laktózérzékeny férjem).
Off: te egyébként miért regisztráltál ide? Ez a kérdés mindig izgat a hozzád hasonlóan "válaszolók" esetében.
"Miért is nem? Egy sima honlap, amelyen nyilvánosan fent van egy jogszabály..."
Azért nem, mert elavult operációs rendszer elavult böngészőprogramjával böngészik, és ha a kiszolgáló elkéri a személyes tanusítványát, akkor az ő böngészője ezzel a kéréssel nem tud mit kezdeni. A jogtár meg az ilyen kéréseket visszautasítja, mert nem akar netes támadások kereszttüzébe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!