A Vatera bevezeti a PayPal fizetési módot. Hogyan kell számlát kiállítanom ebben az esetben?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 17:39
2/10 A kérdező kommentje:
Nem kötelező jelleggel, ne szarj be. :)
2018. máj. 11. 19:52
3/10 anonim válasza:
Az kár, sokkal jobb lenne az oldal, ha kötelező jelleggel paypallel menne, mint az ebay. Az átlagos magyarból valahogy nem nézem ki, hogy magától igényelné a paypalt, de el kell valahol kezdeni.
4/10 anonim válasza:
Már ezer éve az ebayen sem csak pay palel lehet fizetni. Amúgy meg nem tudom te mit képzelsz, hogy majd megszabod mindenkinek, hogyan kell fizetni. Röhej.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem teljesen világos még számomra, hogy miként fog ez működni.
Nekem van egy vásárlói vonalam az ebay-en, de eladni még valahogy nem sikerült. Ahhoz valami más bankkártya kell ?
Most, ha a Vaterán regisztrálom az eredeti paypal számlát, akkor ha eladok valamit akkor voltaképp a paypalre kerül és ott marad, vagy automatikusan átutalódik egy Magyar bankszámlára ?
Vállalkozásomban többször adok el a vaterán, de hogyan fogom én ezt kiszámlázni , ha paypal-re érkezik a pénz ?
2018. máj. 12. 00:38
6/10 anonim válasza:
#4: Banki utalás előre, utánvét nincs :^)
7/10 anonim válasza:
Hol írtam én, hogy utánvét van? Én azt írtam, hogy nem kizárólag pay palel lehet fizetni ebayen. Szövegértés nem megy látom.
8/10 anonim válasza:
Most istenbizony nem tudom eldönteni, hogy tényleg ilyen retardált vagy csak tetteti.
9/10 anonim válasza:
A személyeskedésbe mindig bele lehet menekülni ha túl hülye vagy olvasni, igazad van.
10/10 anonim válasza:
A fizetési módhoz azt írod paypal. A többi már könyvelési kérdés, a számlát így kell kiállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!