Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tényleg így kelllett fizetnie?

Tényleg így kelllett fizetnie?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet hogy fél évig dolgoztam a fönökömnél és a garantált bérminimumot fizette. Most volt egy kis munka hiány és csak napu bejelentéssel vett fel ez is csak 5 nap volt. Az lenne a kérdésem hogy ugye ezt a napis fizetést azonnal kellett volna fizetnie? Mert ő valószínűleg akkor utal amikor régebben utslta a normál fizum. De tudom hogy nem így kellene.

A másik kérdésem az lenne hogy ilyenkor ugye a napi bejelentés összegét kell fizetni? Mert ő úgy gondolta hpgy a fizumat elodztja az 5 nappal és kész

De rákerestem és a napi bejelentésnél nem így kell fizetni. Köszi a segìtségeket.

2018. ápr. 10. 08:59
 1/4 anonim válasza:

Tehát alkalmi munkavállaló voltál?

Én úgy tudom, hogy naponta van fizetés ebben az esetben, de lehet, hogy közös megállapodás eltérhet ettől.

A dolgozó részére kifizetett bér pedig az alkalmi munkaszerződésében kell, hogy szerepeljen. Nameg az is, hogy a bér kifizetése milyen formában történik (kp vagy átutalás), milyen rendszerességgel.

2018. ápr. 10. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Azt tudod, hogy ezeken a napokon neked kell a tbt fizetni?
2018. ápr. 10. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Nekem se mindig fizettek aznap.

Egy napra akármennyit fizethet, ha te vállalod, ebben semmi törvénytelen nincs!

2018. ápr. 10. 17:54
 4/4 anonim válasza:
35%

A 2-es válaszolót nem értem, miért húzták le.

Bár nem a kérdésre válaszolt, de amit írt, az valóban úgy van és sokan elsiklanak felette...

főleg, akik azt sem tudják mit írnak alá (ha egyáltalán kapnak valami aláírni valót).

2018. ápr. 11. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!