Nyitottam egy “webshopot” Wix.com on, kell adózni?
Igazából csak egy webshop template-t at szerkesztettem (mindenki szamara ingyenes) es feltoltottem a sajat dolgaimat. De persze lehet
PayPal-al fizetni az oldalon. Szoval erre kell adozni? Vagy szerintetek a wix.com ot terheli a felelosseg?
de miért nem lehet könyvelővel utánanézni a dolgonak nem hiszem már el
hány éves vagy??? 18 elmúltál? hogyan adsz számlát? kiváltottad a KATÁT? van könyvelőd? ?????
mert 99% hogy megint egy 15 éves zseni árulgatja a cuccait amikor adóznia kéne havonta 50 ezret + számlát kéne adnia. 1 vagy nem leszel sikeres nem vesz tőled senki tehát elkúrt idő
2 vesznek tőled csomóan aztán kapsz egy pert meg egy bírságot pénzt vesztesz ÉS elkúrt idő..
olyan hülyék a mai fiatalok.
"Vagy szerintetek a wix.com ot terheli a felelosseg?"
Ha valakit leszúrnak egy késsel, akkor a felelősség a kés gyártóját terheli?
Komolyan nem tudom honnan szalajtják az ilyen pihent agyú embereket...
Mindenek előtt valamilyen vállalkozást kellett volna létrehoznod.
Az internetes értékesítésnek külön szabályai vannak, s több, más elvárások is vannak, mint egy kis falusi vegyesbolttal szemben.
Elsőként ezeknek kell meglennie, s csak utána indulhat a weboldal.
Régen rossz, ha ezt egy ingyenes szolgálatótara alapozod.
Akkor nincs pénzed egy komoly internetes értékesítésre.
Hamar be fogsz csődölni, s ha kellően hülye is vagy, akkor rövid időn belül börtönbe kerülhetsz csalásáért (nem tudsz fizetni szállítónak, nem tudsz elküldeni megrendelt dolgokat stb.
Természetesen adóznod kell, hiszen kereskedelmi tevékenységet folytatsz.
3-as vagyok. Még annyit: az év elején elköltöztünk. Szóval nem is most indult a cég és a shop, hanem már több mint tíz éves. El sem tudod képzelni, mennyi papírmunkával járt ez, hányféle engedély kellett hozzá.
És még kérdésem: milyen webáruház lenne ez? Csak beékelődsz a kereskedésbe, vagy lenne saját raktárkészleted, esetleg valós üzleted is?
A rengeteg ész elég a piros nyomogatásához látom.
3. 4. válaszoló vagyok és egy webáruházban dolgozom.
Nem szórakozásból írtam le a válaszomat, s nem csak gondolom, így lehet alapon.
Tényeket írtam.
Nagyon sok ember instagramon csinalja es ugy biztos nem kell adoznia.
De azert nezz ra a wix.com ra szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!