Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az 500px.com oldalon, hogy...

Az 500px.com oldalon, hogy megy az adózás?

Figyelt kérdés
Most akarok belevágni jobban a fotózásba és első körben online értékesíteném a képeimet. egy ideje már regisztrálva vagyok ezen az oldalon, de nem tudom, hogy idehaza hogyan kell adózni az ilyen jellegű bevételek után. Konkrétan az 500px oldalon eladott képek utána adózás érdekelne. tud segíteni valaki?

2018. márc. 29. 17:22
 1/2 TappancsMancs ***** válasza:
Nem tudom ez miféle oldal, de kétlem, hogy ilyen olyan oldalakon menne az adózás. Főként külföldin. A NAV-nál érdeklődj az adózásról.
2018. márc. 29. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy egy könyvelőnél, hogy milyen vállalkozási forma lenne számodra ideális és hogy kell majd számláznod.
2018. márc. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!