Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Sikerült vagy nem az eszja?

Sikerült vagy nem az eszja?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy emailt hogy elkészült az adóbevallás.

Bejelentkeztem az oldalon, azt írta a főoldalon hogy kalkulációra vár, illetve ha megnéztem a tervezetek között, ott meg azt hogy blokkolt. (WTF)

Viszont az elfogadás gomb ott volt, én rányomtam, azóta a "kalkuláció alatt" helyett "elfogadott" van, a "blokkolt" helyett megint "elfogadott" van.

Szerintetek sikerült? Volt másnak is hasonló kalkuláció alatt/blokkolt üzenete?

2018. márc. 6. 23:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Ha nem kapok értelmes választ természetesen majd felhívom őket.
2018. márc. 6. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Viszont az elfogadás gomb ott volt, én rányomtam, azóta a "kalkuláció alatt" helyett "elfogadott" van, a "blokkolt" helyett megint "elfogadott" van.

Értelmezd a saját szöveged. Amúgy meg megnézted egyáltalán, mit okézol le vagy csak ész nélkül nyomta,d, hogy letudd az egészet?

2018. márc. 7. 08:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze hogy megnéztem, jó volt.

Mivel én csináltam mindenkinek a családból, és a többieknek nem volt ez a kalkuláció alatt-blokkolt, hanem nekik elfogadásra vár volt, így kicsit felmerül bennem a gyanú hogy gáz van az enyémmel.

2018. márc. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!