Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kérdés a meghiusult netes...

Bobi69 kérdése:

Kérdés a meghiusult netes vásárlásoktól? Luxorishopol vettem volna

Figyelt kérdés
Egy video kártyát vettem volna "olcson", még mielöt megszalad volna a video kártyák ára. 2-3 hét után közölték, miután irtam, hogy mi van, hogy meghiusult. Elötte csak azt, hogy 4-5 nappal késöbb érkezik. Na most ezzel a 2-3 hét alatt kb 40ezerel többe kerülnek a videokártyák. Egyébként egy Gigabyte 1060 6gb-os aurusról van szó. És nem akarok pénz kapni, hanem válogatni a késztelen levő úgyanolyanokból van jobbakból. Ehez szerintem jogom van 2-3 hét várakozás után, és még úgy is nekem kellet szolnom. Úgyhogy van erre valami jogszabály, hogy kötelezhesem öket? Köszönöm a válaszokat :)
2018. febr. 28. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Arra van jogszabály, hogy ha nem tudják a megrendelt árut szállítani, akkor visszautalják a pénzedet. Arra nincs, hogy egy drágábbat, jobbat kell, hogy küldjenek azért, mert közben megváltoztak az árak.
2018. febr. 28. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Így van, max visszakapod a pénzed.

De egy jótanács, ha ilyesmiben utazol:

felejtsd el az ilyen puruttya webshopokat. Olyan helyről érdemes rendelni, ahol van árgarancia, vagyis ha megvan a termék, akkor nem kerülhet többe, mint amennyiért megrendelted. (Pl. Amazon)

(Személyes véleményem, hogy a magyarországi számtech beszállító nagykerek kartellben emelik az árakat, ezért megy fel minden webshopban egyszerre a termék ára, míg külföldről még mindig olcsóbban beszerezhető.)

2018. márc. 1. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!