Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mikor kell nyugtát adni?

Mikor kell nyugtát adni?

Figyelt kérdés
Valaki segítsen már nem értem ezt tanulom de nem vagyok könyvelő szóval mikor is kell nyugtát adni és hogyan zajlik a folyamat? segítsetek már! Tehát bejon az uzletbe xy és kozli hogy nyugtat kér? vagy azt magamtol kell adnom?
2018. febr. 27. 14:42
 1/4 xswerdy ***** válasza:
90%
nam. Ha nyugtát kér, de nem vásárol, akkor nem kell nyugtát adnod. De ha vásárol, akkor meg kérés nélkül is kell. Már ha nem kér számlát, mert akkor meg azt kell.
2018. febr. 27. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

"Ha nyugtát kér, de nem vásárol, akkor nem kell nyugtát adnod."

xswerdy - :D :D

2018. febr. 27. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Bejön az üzletbe, vásárol, fizet, erről neked bizonylatot KELL kiállítanod. Ez a bizonylat lehet nyugtatömb egy lapja, pénztárgép blokk vagy számla.
2018. febr. 27. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hány éves vagy, de nem jártál még boltban? Fizetsz, kapsz nyugtát/blokkot/számlát. Nem te szólsz, nem kérdezik meg, adják és kész.
2018. febr. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!