Ha az első gyerekem gyedének lejárta és második gyerekem gyedének kezdete között több, mint két év van, akkor nekem mi jár?
Figyelt kérdés
Ha az első gyerekem gyedének lejárta és második gyerekem gyedének kezdete között több, mint két év fog eltelni és én nem dolgozom/dolgoztam közben, mert beteg és utána veszélyeztetett terhes voltam-vagyok, akkor nekem nem jár gyed, csak gyes a 2. szülinapjáig?A tégyás jár? A munkaviszonyom élni fog. Lehet rövidebb ideig igényelni a tgyást, hogy hamarabb kapjam a gyedet?2010. jún. 8. 17:16
1/2 anonim válasza:
Ha van munkaviszonyod a baba születésekor, akkor jár a TGYÁS, és ha ennek a lejártakor is van m.viszonyod, akkor a GYED is.
2/2 anonim válasza:
Munka jár mivel szarban a haza dolgozni kell nem a juttatásokra várni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!