Scorpus kérdése:
Amennyiben viszonteladásra veszek bármit az EU határain kívül, úgy származási bizonylat kell. Emellett adó is terheli. Amennyiben EU határon belülről vásárolok úgy sem adó nem terheli sem pedig származási bizonylat nem kell. Jól tudom?
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 16:07
1/2 anonim válasza:
Ezek a kérdések.... Cégként adnád tovább? Egyéni vállalkozóként? Van EU-s adószámod? Fájna értelmesen kiírni a kérdést?
2/2 A kérdező kommentje:
Fájna ha kultúrált lennél? Szerintem a kérdés és annak tartalma feltételezi azt hogy ennek a témakörnek csak a felszínét kapargatom. Mindegy, nem én foglak erre megtanítani...
Egyéni vállalkozó vásárolna EU határain belülről. Ebben az esetben nem tiszta számomra hogy milyen papírok illetve anyagi vonzatok merülnek fel. EU-s adószám nincs.
Ez lett volna a kérdés legfontosabb része.
Korrekt válaszodat és türelmedet előre is köszönöm.
2018. febr. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!