Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Játékfiókot adnék el ebayen...

Játékfiókot adnék el ebayen rendszeresen, és nagy mennyiségben. Kell adózni?

Figyelt kérdés
A havi profit kb. 250ezer Ft lenne amely paypalra érkezne. Kell ezután adózni, vagy nem? Amit meg kell említenem, hogy 3 hónapja töltöttem a 17. életévemet, viszont egy barátommal közösen csinálnánk akinek szintén ennyi lenne a havi profit de ő elmult 18. Kell adóznom és ha igen akkor mennyit kb. és mennyi után?

2018. jan. 25. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Az egész koncepció életképtelen, mivel játékfiókot nem lehet eladni, mert nem a te tulajdonod. Te csak bérled a játék szolgáltatójától. Ha kiszagolják a turpisságot, egyből banolják a fiókokat, a vevőid meg követelhetik vissza a pénzüket tőled.
2018. jan. 25. 20:24
 2/9 A kérdező kommentje:
A játék készítői nem foglalkoznak ilyenekkel. A hangsúly most azon lenne, hogy kell e érte adózni?
2018. jan. 25. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
A hangsúly azon van, hogy ezt lehetetlen megcsinálni.
2018. jan. 25. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Külön oldalak épülnek fel ahol ezt csinálják szóval egyáltalán nem lehetetlen.
2018. jan. 25. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy kell adózni. Csináljátok csak. :)
2018. jan. 25. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

@21:39

Van egyáltalán halvány fingod arról mi az hogy adózás, üzletszerű tevékenység és társai?

2018. jan. 25. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Természetesen kell adózni. Pl. önálló tevékenységből származó jövedelemként. Ha több mint egyszer csinálod ezt akkor vállalkozást is létre kell hoznod hozzá.
2018. jan. 25. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező az ötleted nem új keletű:

1. regisztrált ingyenes gamera

2. botokkal és editálással felhúzod magas szintre

3. botokkal és free killel "PRO" accountot csinálsz belőle

4. eladod nyomingereknek, akik tök bénák

5. az új keletű f***sza csávót a következő patch-nál bannolják pl. free killért, acc vásárlásért, acc lopásért, botolásért, hackolásért, editálásért

6. nyomorék srác ír neked őrjöng, majd te 50% kedvezménnyel eladsz neki 1 másik játékfiókot!

250e Ft/hó megnevettetsz :)))))

Ehhez kéne minimum 50, de inkább 100 belek! Haveroddal közösen csinálva már 100-200 balfék akit lelehet húzni, mindezt havi rendszerességgel...

Vannak ilyen oldalak??? Mondj 1-et, ha tudsz :)

2004-ben diabló II-on mi is csináltuk 12óra farmolással lv99 és elment 500-1000Ft-ért a fiók. Mi 2-en csináltuk 4 géppel koliban, 1 húzó kari és 3 követő, 30-ból megvettek 19 db-ot közel 1 év alatt.

Manapság 10 max 50 eurós ajánlatok vannak pl. nekem ajánlottak 50-et a világranglista szerinti 4th helyezett karimért 2015-ben. Nem toltam évekig most visszatértem, nem vagyok benne a top 10 000-ben sem, de jönnek ajánlatok 5-10 euró között (kb. 2000 órám volt a kariban). KD listán 15-dik vagyok, de az összes előttem levő acc. botolásért+ freekillért márt volt banned és unbanned.

Nos 1500Ft egy ilyen kariért, akkor mennyit adhatnak a te 1 napja csinált hackel tuningolt accodért, melyet bármely pillanatban kibas***zhatnak, főként, hogy az accountok kereskedéséért kizárás jár, sőt már a linkelt társ accountokat is büntetik :)

Ilyen árban havi 333-at kéne eladnotok, ha nem adóztok, és anyukád áramszámlájába sem szállsz be, sőt gépet sem kell lecserélned a 24/7-ben való kínzás után:)

Szerintem amiről itt szó van, adott 2 balek, akik vettek pár húzott accountot és vérszemet kaptak, hogy nah majd ők ebből fognak megélni :)))), de megfeledkeztek a tényről ők balekok és ezért kellett mástól accot venniuk, hogy ne tűnjenek olyan szánalmas gamernek :) és most ők fognak PRO accokat csinálni?????

2018. jan. 26. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem foglalkoznak velük, mi van?? :D

Lopott accountot miért ne bannolnának, adnák vissza a jogos tulajdonosának??

Ha meg játékfiókot adnál el, annak mi értelme? Random regeket csináltok? Ki a halál fizetne érte? Inkább írnék a nevem mögé pár számot, és ingyen van.

Nagyon buta emberek vagytok kérdező és a társad.

2018. jan. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!