Lakcím változás esetén melyik NAV-nyomtatványt kell kitölteni?
Én fizetem magam után a TB-t (vagyis az egészségügyi szolgáltatási járulékot) csekken. Szeretném bejelenteni a NAV felé, hogy a lakcímem megváltozott, de nem tudom, hogy ezt melyik nyomtatvány kitöltésével tehetem meg. Tudnátok ebben segíteni? Az ÁNYK a gépemen van, elsősorban elektronikusan szeretném benyújtani.
Először azt hittem, hogy a 18T1011-es nyomtatvány lesz a nyerő a neve miatt (ADAT- és VÁLTOZÁSBEJELENTŐ LAP egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére), de azzal csak a fizetés kezdetét és végét lehet bejelenteni.
Köszönöm a segítséget!
18T34-esen jelentheted be:
Igen, csekken fizetem és kértem, hogy a levelezési címre küldjék a csekkeket és az ezzel kapcsolatos egyéb leveleket is.
Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen a segítséget! :)
Ha mégsem oda küldenék a csekket, ahol most vagy, ezen a nyomtatványon kérhetsz az új címedre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!