Nem kell ezért plussz pénzt fizetnem mert késöbb fizetem be? ADÓZÁS
Figyelt kérdés
az apeh csinálta az adóbevallásomat. Kijött április végén a levél,miszerint fizetnem kell 1800Ft-ot,ha egyetértek vele,akkor május 20ig visszakell küldenem. Én visszaküldtem (május 3-án adtam postára),h egyetértek vele,de még nem jött semmi csekk. Abba se vagyok biztos h küldenek. Azt szeretném még kérdezni h ha 10-ém személyesen be megyek az apehbe,akkor megmondják h van rá büntetés vagy sem,és ki fizethetem az egész összeget a helyszínen? Most csináltam először ilyen adóbevallást,elötte nem dolgoztam,és senki nem mondta nekem h ha kell fizetni akkor azt egyből kell,vagy majd csekkett küldenek. nem értek hozzá. Köszönöm2010. jún. 4. 13:40
1/1 anonim válasza:
Késedelmi pótlékot kell fizetni ilyen esetben, de azt nem most, hanem amikor majd előírják. Az idei késedelmi pótlékot jövőév novemberében írják elő, de 1800 Ft után vagy 10 Ft lesz a kamat, ha 10-én befizeted.
Az Apeh-től kérj csekket, amin be tudod fizetni az 1800 Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!