Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Még nem kaptam semmilyen...

Bundy212 kérdése:

Még nem kaptam semmilyen választ az adóbevallásomra. Ez baj?

Figyelt kérdés
Május 10-e környékén küldtem el az adóbevallásomat, de mostanáig semmilyen választ nem kaptam a NAV-tól. Nem utaltak visszatérítést, nem küldtek levelet, hogy valami esetleg nem jól lett kitöltve, egyáltalán nem reagáltak. Ez normális? Vagy ilyen jellegű levelet nem is küldenek ki, csak akkor ha probléma van, vagy, ha visszatérítést utalnak? Köszönöm előre is!

#adózás #adó #hivatalos #ügy #NAV #adóügy #Nemzeti Adó - és Vámhivatal
2017. szept. 6. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Hogy mikor utalnak arra nem emlékszem, de annyit tudok hogy addig örülj amíg nem kapsz levelet a NAV-tól :)

Az a jó ha nem jön onnan semmi.

2017. szept. 6. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Valami gond kehet, mivel 30 napra utalnak

Ügyfélkapudra se kaptál levelet?

2017. szept. 7. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Első körben utánanéznék, hogy egyáltalán beérkezett-e az adóbevallás :) (ezt amúgy is célszerű leellenőrizni az ajánlott szelvénnyel, ha postán adtad fel, ha meg online, akkor ott)
2017. szept. 7. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
És most jutott eszedbe. :-)
2017. szept. 7. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!