Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy adózzak a nyeremények...

Hogy adózzak a nyeremények után ha 1 évben olyan mennyiségről van szó amit nem lehet fejben tartani?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk én évi 15 milliót keresek pókerezéssel, ami ugye sok játékból jön össze, és ezeket nem írom fel melyik nap mennyit vesztettem vagy nyertem, de hosszú távon mégis csak az látszik hogy valamiből sok pénzem van és netán ellenőrzésre kerülök, mit mondjak miért nem vallottam még be? Ha bírságot szabnak ki azt fixen teszik vagy %-osan?
2010. máj. 25. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

na ez jó kérdés

pókerben ennyit még nem nyertem, csak centeket...az egyéb nyeremények után általában a nyeremény felajánlója fizeti az adót

de ezt olvasd el ;) : [link]

2010. máj. 25. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
áháá köszi
2010. máj. 25. 16:34
 3/3 anonim válasza:
Na mar bocs de eleg baromsag lenne adozni belole... Egyszeruen nyiss egy ciprusi, vagy bahamakon levo szamlat. akar a Hollandoknal is nyithatod (en pl itt elek), de ami fontos, hogy osztrak bankban fizesd be a kezpenzt es onnan utaltasd at. Semmi fele papirt nem kernek 50.000 Euroig. Tehat a szamladra erkezo osszeget siman vedd ki bankfiokbol euroban (reszletekben), majd irany ausztria es utalsz magadnak. Ott elpihen apenzecsked es netbankon keresztul barmikor hozzaferhetsz ha kell
2010. jún. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!