Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV ezt küldte e-mailben,...

A NAV ezt küldte e-mailben, mit jelent?

Figyelt kérdés

Ezúton értesítjük, hogy tárhelyére küldemény érkezett.

A dokumentum a tárhelyén a beérkezéstől számított 30 naptári napon belül megtekinthető, harminc nap elteltével a dokumentum automatikusan törlődik.

2017. aug. 17. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ellenőrizd az e-mail címedet, amit megadtál nekik..oda érkezett leveled
2017. aug. 17. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Az ügyfélkapura érkezett egy leveled. Lépj be, nézd meg. Nagy valószínűséggel az lesz benne, mint nekem és a többieknek, hogy a bevallástervezeted éles bevallássá lépett elő. Jó így 3 hónap után kapni egy ilyen levelet :)
2017. aug. 17. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezzel csak az a gond, hogy én adtam be bevallást, aztán

mégis kaptam ilyen üzenetet. Akkor most az adóbevallásomat

kilőtték és ezt léptették életbe? Mert hát az úgy marhajó..

2017. aug. 17. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem fogalmam sincs ezekről a hulyesegekrol. Ugy megbonyolitanak mindent hogy mar külön tanulni kellesz mar hozza. Tiszta sz.r. Szóval akkor mi van ha elfelejtettem a jelszót es nem tudok belépni?
2017. aug. 17. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor is kifogja küldeni az adóbevallásomat???
2017. aug. 17. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem küld ki bevallást, hanem az ügyfélkapus tárhelyedre érkezett leveled, erről értesít.

Ha nem nézed meg, akkor nem tudod, hogy mit küldtek, ráadásul 30 nap elteltével automatikusan kitörlődik.

Általában olyan levelek törlődnek automatikusan, amelyeknek nincs nagy jelentőségük, sem határidő nincs benne, sem semmi más, ami az adózó számára fontos lenne.

2017. aug. 18. 05:05
 7/8 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lesz bevallásom? Olyan bonyolult
2017. aug. 18. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy' jön ide a bevallás? Milyen bevallásról beszélsz?

Az egyik válaszoló írta példának, hogy Ő azzal kapcsolatban kapott értesítést a tárhelyére, de ez nem jelenti azt, hogy Te is bevallással kapcsolatban kaptál valamilyen értesítést szintén a tárhelyedre.

A kapott e-mail annyit jelez, hogy az ügyfélkapus tárhelyedre kaptál a NAV-tól egy "levelet", amelyet ha nem olvasol el, a 31. napon automatikusan törlődik. Mi nem tudjuk, hogy Te milyen levelet kaptál, és Te sem fogod tudni addig, amíg el nem olvasod.

Az ügyfélkapus belépésnél van egy olyan, hogy "Elfelejtette a jelszavát?", azt olvasd végig...

2017. aug. 20. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!