Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Online fénykép eladás?

Online fénykép eladás?

Figyelt kérdés
Nemsokára leszek 18 éves.Fényképeket szeretnék készíteni és online erre kitalált oldalakra feltölteni,ahol ha megveszik a bankkártyámra utalják a pénzt.Ezzel nyilván nem fogok meg gazdagodni.De már dolgoztam és adóbevallást is kellet csinálnom.És ezt sem szertném "feketén" csinálni. Hogyan kell ezt le adózni?

2017. aug. 5. 05:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez szép álom. Stock fotó oldalakon elég kemény szortírozás van, oda be is kell kerülni. Aztán - talán - lesz aki megveszi 1 dollárért egy-egy képedet, aminek csak néhány százaléka a tiéd, a többit az oldal lenyúlja.

Vagy +18-as fényképre gondoltál?... akkor meg inkább szégyellném magam a helyedben előre is.

2017. aug. 28. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyszeruen tajkepeket illetve makro (kozeli) kepeket szeretnek feltolteni. Nyilvan nem atlagos kepek. Emlitettem hogy nem fogok meg gazdagodni.. De zsebpenz. Ezt egyaltalan hogy lehet leadozni?Az "online" bevetelt?
2017. aug. 31. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint már írtam, aki "hobbi" szinten akarja űzni, annak a képei kb. be se kerülnek. De ha mutatsz egy-két eddig, az oldalra szánt képedet, akkor megmondom hogy elfogadnák-e. Első körben ajánlott pixabay-re feltölteni egy kisméretű képet, aztán a szövegben utalni rá hogy a nagyfelbontású kép ennyi és ennyiért letölthető. De utána kell nézni a lincenszeknek is...
2017. aug. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!