Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyiben felelős egy kültag...

Mennyiben felelős egy kültag az bt adósságaiért?

Figyelt kérdés
Anyum a beltag én a kültag.Én abszolút nem értek ezehez a dolgokhoz és mint kiderült anyám sem.Teljesen elhanyagolta a bt dolgait.A kérdésem,h engem megtalálhat e a nav az adósság miatt.A másik kérdésem h hogyan lehet a bt-t így megszüntetni a legköltséghatékonyabban?Anyum munkanélküli nekem meg nincs erre pénzem.Van valamilyen ingyenes jogi v adótanácsadás ilyen ügyekben?

2017. júl. 31. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A bevitt vagyonodig. Anyád pedig a teljes vagyonával.
2017. júl. 31. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:

"Van valamilyen ingyenes jogi v adótanácsadás ilyen ügyekben?"

Ingyenes nem hiszem. Téged nem találnak meg, de ez kevéssé vigasztal ha elviszik anyukád házát, amiben te is laksz. Jó persze, extrém példa, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ami anyudnak rossz az neked is rossz, nem vagy kisegítve hogy téged pont nem tudnak betalálni az adósság miatt.

2017. aug. 3. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!