Külföldi állampolgárnak hogyan lehet Magyar taj és adószáma?
Azért nem vettek fel a teszkóba dolgozni mert nem volt taj és adószámom.
Hogy lehet taj számom ha a munkáltató baszik foglalkozni ezzel?
Szlovák állampolgár vagyok.
És hol lehet igényelni adószámot?
És ha találtam egy lakást akkor honnan tudhatom meg,hogy ki a tulaja hogy megkérdezhessem tőle lakhatnák e ott x összegért? Mert nincs telefonszám írva a blokkokra.
mit nem értesz?
nem kell adószám, bemész a navhoz és kérsz adóazonosító jelet
TAJ számot a munkáltató tud neked kérni
"TAJ számot a munkáltató tud neked kérni"
Ez volt a fő gond ők nem próbáltak nekem kérni,adni semmit csak elküldtek azzal hogy rendezzek magamnak adó és taj számot. 1 hétig próbáltam intézkedni de nem jött össze semmi aztán felvettek helyettem mást mert azt mondták hogy nm várnak rám többet.
Parancsolj, ha Google a barátod lenne, kb fél perc alatt megtaláltad volna a választ minden kérdésedre:
A TAJ számot valóban a munkáltató igényelné, mentségére szóljon, valószínű, nem gyakori eset, hogy külföldi állampolgárt alkalmazzanak. Legközelebb, ha valahova felvennének, könnyítsd meg a dolgot mindkettőtöknek, töltsd le a nyomtatványt és dugd az orra alá, hogy azzal kell intéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!