Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha nem voltam bejelenve akkor...

Ha nem voltam bejelenve akkor a főnököm rám tud verni valamit vagy lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Lényeg annyi, hogy nem voltam bejelentve semmi papírt nem adtak nekem (vendéglátás) és hiába kértem nem jelentettek be sehogy ezért ma nem mentem be dolgozni. Tegnap volt az utolsó napom amit ott töltöttem ma mennem kellett volna dolgozni de nem mentem be. Vendéglátás amúgy ahol dolgoztam, lehet valami bajom abból, hogy szó nélkül eljöttem és nem szóltam nekik h felmondok csak simán nem mentem be! köszi a választ előre !
2017. márc. 13. 20:27
 1/5 Nosco ***** válasza:
100%
Mondjuk nem adja oda a fizetésed ami járna. Papírok nélkül semmit nem tud tenni mert igazolni se tudja, hogy TE ott dolgoztál.
2017. márc. 13. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy tud semmit.

Ha belennél jelentve se tudna mitcsinálni max kirúg.

Remélem már meg kaptad a fizud mert megteheti hogy nem adja oda és akkor te se tehetsz semmit.

2017. márc. 13. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
ment a cigánykodás nagyon, ahogy megkaptam a pénzem léptem le, de akkor nekem semmi bajom nem lehet?
2017. márc. 14. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis
2017. márc. 14. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ég egy adta világon semmi!
2017. márc. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!