4 órás E. V. esetén milyen adózást választhatok?
Akkor a KATA helyett választhatod a tételes költségelszámolást: ebben az esetben a bevételből leírhatod a kiadásaidat, viszont így minden hónapban kell bevallást beadni, amihez nem árt egy könyvelő.
Zeneszolgáltatásnál - ha pl. dj-ként működnél - akkor ne hagyd figyelmen kívül az Artisjus előírásokat (valami jogdíj féle van, de ezt nem ismerem pontosan, ennek járj utána)
4-es, áruld már el, hol írtam olyant, hogy lehet 4 órás egyéni vállalkozó? Épp azt írtam, ha nincs főfoglalkozása, akkor csak 8 órás lehet. Na mindegy: látom, itt az a lényeg, hogy bele lehessen kötni valamibe.
Épp én győzködtem a minap egy vállalkozó ismerősömet, hogy értse már meg, nincs olyan, hogy 4 órás vállalkozó, csak mellékfoglalkozású.
Van heti 36 órát meghaladó főfoglalkozásod? Mert ha nincs, akkor nem lehetsz 4 órás egyéni vállalkozó
Nem létezik se 4, se 8 órás ev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!