Vajon elrontottam valamit az adóbevallásomban?
Megcsináltam az adóbevallásomat, nullásra jött ki az eredmény!
A cégemtől kapott papíron szereplő adójóváírás, vagyis amit megkaptam, kevesebb mint amit igényelhetek!
A mellékelt képen piros betűvel jelzi is a program!
A többi érték mind kijött, ez az egyetlen problémám!
Lehet hogy rossz adatot kaptam a cégemtől?
Vagy ha jó az adat, miért jött ki minden nullásra?
Vagyis az igényelhető és a megkapott összeg különbözetét kellene hogy kapjam, mint visszaigénylést,nem?
Lehet kicsit belekavarodtam...
(ez a harmadik alkalom, hogy magamnak csinálom a bevallást, de ilyennel eddig nem találkoztam! Előzőek pedik jók lettek)
Köszi a segítséget!! :)
A b oszlopban szereplő 64040-et át kell írnod 87450-re. Így lesz helyes!
De a végén csinálj egy ellenőrzést és meglátod.
Köszönöm, úgy ki is jön! :)
Előkotortam a régebbieket, és jéé, ott sem egyezett a cégemtől kapott adójóváírás öszege azzal, amit be kell írni! :/
Nem rémlett hogy ez így működik, és nem is teljesen volt tiszta...aztán leesett hogy a két öszeg különbözete, amit visszaigényelhetek!vááá X)
Hiába, nem napi szinten adóbevallok, most meg át sem néztem a kitöltési útmutatót!
Mégegyszer nagyon köszönöm a választ, nagy szükségem volt rá, rendszeresen elbizonytalanodom benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!