Kata adóbevallási lapot honnan tudok letölteni?
Figyelt kérdés
Esetleg egy linket megköszönnék,vagy egy oldalcímet.2017. febr. 19. 11:16
1/4 anonim válasza:
ÁFA???? Ilyen kulcsszóval inkább szakemberre bíznám.
Pláne, ha annyi eszed sincs, hogy a NAV oldalán kéne keresni...
2/4 anonim válasza:
Tudomásom szerint KATA-s egyéni vállalkozó CSAK ELEKTRONIKUSAN adhatja be az adóbevallását.
Ha meg ÁFA-körös vagy, akkor meg a könyvelővel kell beadni - beadatni.
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok: kiegészíteném: mivel csak elektronikusan, ügyfél kapun keresztül lehet beadni az adóbevallást - így nincsen "adóbevallási lap", az ügyfélkapun belépve a NAV oldalán lehet adót bevallani - de tényleg jobb lenne egy könyvelővel megcsináltatni.
4/4 anonim válasza:
Hát azért jól szórakozom... Igen kell ügyfélkapu, bevallási lapot (:) ) meg a nav honlapjáról lehet letölteni, az ÁNYK rendszerbe, ott kitölteni és átküldeni az ügyfélkapun titkosítás után. Ha áfás akkor ez igaz az áfa bevallásra is.... Igen én is tudom katásnak nem kell könyvelő, mert akkor annak fizetni kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!