Ha magyar illetőségű adóbevallás kellene franciául, akkor szerintem érdemes lenne magyarul elkészíttetni, aztán az OFFI-val lefordíttatni, vagy egy fordítóirodával lefordíttatni és az OFFI-val hitelesíttetni a fordítást.
2017. febr. 9. 09:33
2/8 A kérdező kommentje:
értem.én voltam egy irodánál ott csináltattam tavaly ,de csak most néztem bele és nem sok mindent látok benne.az adataimat meg pár számot amit kézzel írtak be.38000ft volt.38000 ért irt be pár számot?amellet kaptam már pár levelet franciábol és most nem tudom mi lehet a baj.remélem nem vágtak át.
2017. febr. 9. 09:48
3/8 xswerdy válasza:
A magyar adóbevallást akarod franciául kitölteni? Az enm fog menni, a NAV-nál csak magyar nyomtatvány van.
Vagy francia adóbevallást akarsz készíttetni? Ez esetben célszerű francia könyvelővel/adótanácsadóval beszélni, gondolom, találsz magyarul tudót is.
2017. febr. 9. 17:32
4/8 A kérdező kommentje:
nem magyart akarom Franciára.Franciaországban dolgozom . Magyarországra én 0 as adó bevallást adok be. Magyarországra nem adózom.Franciádol küldik az összes papírom,az adós dolgokat, és én ezt itthon szeretném elkészíttetni, és az adóbevallást postázni nekik vissza franciába.ezt hol tudnám megcsináltatni és mennyiért csinálják? :) ez volna a kérdésem :) köszönöm
2017. febr. 13. 07:29
5/8 anonim válasza:
Miért nem csináltatod kint és azt fordittatod?
Ha meg szereznél egy normális könyvelőt ahogy én is, jó pénzért megcsinálja
Feleslegesen bonyolítod az életedet, nem lehetsz valami intelligens ember
2017. febr. 13. 09:19
6/8 xswerdy válasza:
Nem hiszem, hogy lenne Magyarországon olyan adótanácsadó, aki francia adóbevallással foglalkozik. Ha nem tudod magad megcsinálni, keress valakit kint. Eselteg kinti magyart.
2017. febr. 13. 11:38
7/8 A kérdező kommentje:
Azért nem csináltatom meg kint mert arra nekem nincs időm sajnos.Az én munkahelyem mozog :) Egy hajó.nincs annyi időm hogy leszálljak ezt elintézni.Szóval ugyan ugy megy mint nálunk.küldenek egy adó csomagot amit az ember letölt vagy kiküldik. ez francia . én megkapom a papirjaim amit kintről ami szintén francia.ezért szeretnék találni egy olyan embert/irodát aki beszél franciául és érti az adó bevallást is.
2017. febr. 13. 13:31
8/8 A kérdező kommentje:
Te intelligens ember :) te felfogtad mit szeretnék?
Azt szeretném hogy a francia adóbevallásomat valaki megcsinálja.ami franciául van.Magyarországra nem adózók.Kint dolgozom kint adózom.Ezt itthon szeretném megcsináltatni mert nem vagyok jelen pillanatban kint :) érted? Idegen nyelvű adóbevallásnak hívják itt Magyarországon.És van iroda aki IGEN foglalkozik vele.
A kérdésem továbbra is az hogy Francia nyelvű adóbevallást hol és menyiért készítenek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!