Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért nem kaptam még adóbevall...

Miért nem kaptam még adóbevallásos tájékoztatót a NAV-tól?

Figyelt kérdés
Diákmunkából volt jövedelmem 2016-ban.
2017. jan. 28. 17:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ugyanazt küldik ki, mint ami a honlapjukon is fent van, nem is a tartalma miatt kellene, hanem, hogy legalább tudjam, hogy ők tudják, hogy nekem is be kell vallanom a jövedelmemet, meg az 1%-os nyomtatvány miatt.
2017. jan. 28. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azoknak szokta kiküldeni a NAV, aki előző évben papír alapon adta be az adóbevallást, nem azoknak, akiknek abban az évben adóbevallást kell készíteniük. Ha nem kaptál, és ragaszkodsz hozzá, besétálsz bármelyik kirendeltségre, és ott kérhetsz ugyanolyan csomagot, akár kettőt is.
2017. jan. 28. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert még a "buli" nem indult be. :)

És ahogy az előttem szóló már megírta, lehet, hogy nem is fogsz kapni.

Egyébként a NAV látja, hogy volt jövedelmed - hiszen a kifizető havonta bevallást ad be róla -, de attól még nem biztos, hogy küldenek bevallási csomagot.

Nálunk még a polgármesteri hivatalban is be lehet szerezni a nyomtatványt azért, hogy ne kelljen utazgatni miatta.

2017. jan. 29. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!