Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Légyszíves valaki ÉRTHETŐEN...

Légyszíves valaki ÉRTHETŐEN egy nem hozzáértőnek teljesen aprólékos lépésekben magyarázza el, hogy hogyan kell "házilag" elkészítenem az adóbevallásomat, mert lemaradtam róla?

Figyelt kérdés
Tehát melyik oldalról mit töltök le,mit mivel tudok megnyitni,hogyan kell kitöltenem?Nagyon félek,hogy nem fog sikerülni,mert nem értek ehhez egyáltalán,a volt munkahelyem csinálta helyettem minden évben...köszönöm
2010. máj. 4. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pofon egyszerű.

A keretprogramot innen telepítsed:

[link]

A 0953-as űrlapot innen telepítsed:

[link]

(Csak miután a keretprogramot feltetted). A telepítéshez és futtatáshoz szükséges a JAVA runtime, amit innen szedhetsz le, ha nem indulna el a telepítés:

[link]

(Egy újra indítás javasolt, de nem szükséges. Ezután kapsz egy ikont az asztalodra. Elindítod, az új űrlap gombra kattintva kiválasztod a telepített 0953-as lapot, ami pont úgy fog kinézni, mint a nyomtatott.

A papíron, amit kaptál elvileg a munkahelyeden, minden abban a sorban szerepel, ahova be kell írnod (általában az 1. és 55. sor kell, persze ez nagyon-nagyon eltérő). A papír alapján kitöltöd a sorokat, kinyomtatod a nyomtató ikonnal (ekkor szólni fog ha valami hiba van a bevallásban), és már csak alá kell írni.

2010. máj. 4. 11:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Uhh :) Nagyon szépen köszönöm :)
2010. máj. 4. 11:36
 3/3 anonim válasza:

hát én is szerencsétlenkedek vele:) vagyis feltelepítettem minden megvan sőt be is hozta amit kell! de nem nagyon megy a kitöltése:)

mert amit én kaptam a munkahelyemről papírt ott csak nullák vannak nem sok szám van rajta itt meg valami hónapok meg iylen olyan összegek ami nekem nincs is rajta :( kész káosz! vagy kelett volna azóta kapnom valami másik papírt is mert amit nézegettem azt még év elejéln adták azóta kelett volna kapnom másikat, márnem dolgozom ott!

2010. máj. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!