Légyszíves valaki ÉRTHETŐEN egy nem hozzáértőnek teljesen aprólékos lépésekben magyarázza el, hogy hogyan kell "házilag" elkészítenem az adóbevallásomat, mert lemaradtam róla?
Pofon egyszerű.
A keretprogramot innen telepítsed:
A 0953-as űrlapot innen telepítsed:
(Csak miután a keretprogramot feltetted). A telepítéshez és futtatáshoz szükséges a JAVA runtime, amit innen szedhetsz le, ha nem indulna el a telepítés:
(Egy újra indítás javasolt, de nem szükséges. Ezután kapsz egy ikont az asztalodra. Elindítod, az új űrlap gombra kattintva kiválasztod a telepített 0953-as lapot, ami pont úgy fog kinézni, mint a nyomtatott.
A papíron, amit kaptál elvileg a munkahelyeden, minden abban a sorban szerepel, ahova be kell írnod (általában az 1. és 55. sor kell, persze ez nagyon-nagyon eltérő). A papír alapján kitöltöd a sorokat, kinyomtatod a nyomtató ikonnal (ekkor szólni fog ha valami hiba van a bevallásban), és már csak alá kell írni.
hát én is szerencsétlenkedek vele:) vagyis feltelepítettem minden megvan sőt be is hozta amit kell! de nem nagyon megy a kitöltése:)
mert amit én kaptam a munkahelyemről papírt ott csak nullák vannak nem sok szám van rajta itt meg valami hónapok meg iylen olyan összegek ami nekem nincs is rajta :( kész káosz! vagy kelett volna azóta kapnom valami másik papírt is mert amit nézegettem azt még év elejéln adták azóta kelett volna kapnom másikat, márnem dolgozom ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!