Munkanélküli vagyok mostmás tavaly év augusztusától. -most akkor ki csinálja meg nekem az Adóbevallásomat?
Figyelt kérdés
Én nem tudom megcsinálni,mert nem értek hozzá-és eddíg 10 éve mindíg a volt munkahelyem készítette el.Most mi lesz így?2010. máj. 3. 18:54
1/5 anonim válasza:
visszaküldöd az Apeh-nak és majd ök elkészitik
2/5 A kérdező kommentje:
De mit kell visszaküldenem az Apehnek?-Én nem kaptam semmit sem????-A párom kapott ilyen adóbevallásos csomagot postán,de én SEMMIT NEM KAPTAM???Most akkor mi lesz????
2010. máj. 3. 19:39
3/5 anonim válasza:
Az APEHos adóbavallás készítés igényt már régebben vissza kellett küldeni.
Most már magadnak kell megcsinálnod, vagy megkérsz valakit.
Ha csak munkabéred, táppénzed, munkanélküli ellátásod volt, azt meg tudod csinálni te magad is.
Letöltöd az ÁNYK keretprogramot az APEH honlapjáról, azután a 0953-as nyomtatványt és a kitöltési útmutatóját. Az adóigazolásaidon rajta van, hogy milyen jogcímen kaptál pénzt, és az is, hogy mennyi adóelőleget vontak, és hány hónap adójóváírásra vagy jogosult. Ezeket beírod a nyomtatvány megfelelő kockáiba, és a program kiszámolja a fizetendő/visszaigényelhető adód. 2 példányban kinyomtatod, és ajánlott levélben elküldöd az APEHnek.
4/5 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOD,LETÖLTÖTTEM,DE NEM TUDOM MEGNYITNI EZT A FORMÁTUMOT.mIVEL TUDNÁM MEGNYITNI?
2010. máj. 3. 22:32
5/5 anonim válasza:
A keretprogramot nem tudod megnyitni? Ahhoz itt van a segítség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!