Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ebayről vagyis Angliából...

Ebayről vagyis Angliából plusz költség?

Figyelt kérdés
kamerát szeretnék venni, a kamerát angliából küldi 6000ft+1000ftszállitás csak rá mentem a felasználora és chinában lakik akkor ez hogy van?

2016. dec. 17. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyi költséged lesz amennyit ott írnak, tehát a 6 ezer meg az z ezer szállítási költség. Hogy hol lakik az eladó ne érdekeljen, még Kínából sem kell áfát fizetni ilyen alacsony összeg után.
2016. dec. 18. 14:16
 2/2 anonim válasza:

Na akkor mondom hogy megy ez. Neked van bankkártyád / bankszámlád. Azon gondolom Fortintban van az egyenleg.

Te paypalon keresztül fogsz fizetni így is-úgy is, ezért a paypal fog neked pénzt váltani. Ft-ról dollárra, vagy amiben épp meg van adva. Ezért neked számol fel majd egy minimális költséget. Ebből van a Paypal bevétele.

Ha mondjuk 7000Ft-ért veszel valamit, akkor a végösszeg amit ki fogsz fizetni az kb 7300-7500Ft lehet. De ezt neked az eBay ott a fizetés menönél az utolsó résznél ki is fogja írni. Látni fogod hogy mennyit fog levonni a számládról /kártyádról. Ha nem tetszik, akkor vissza tudsz lépni, ha viszont ok, akkor rányomsz hgoy confirm vagy nemtudom mi van ott most hirtelen.

Összességében nem egy eget rengető összeget tesz rá, szóval annyira nem para. Pl nekem egy 240 Ft-os nyaklánc végül 280 Ft-ba került. Nem haltam bele... Ennyit megér ez a rendszer, mert ha bármi gond van a szllítással, a termékkel, az eBay visszaadja a

pénzed

2016. dec. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!