Magam után szeretném fizeni a tb-t, milyen címre kell küldenem a kitölött nyomtatványokat?
Figyelt kérdés
Számít, hogy hol lakom vagy milyen ilyet Budapestre kell küldeni?2016. nov. 17. 17:42
1/10 anonim válasza:
NAV-hoz menjél, ott minden kérdésedre válasz kapsz :)
Ott még üres csekkeket is kapsz, megadott címmel és már csak postán kell feladni.
23L
2/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen postán kell beküldenem, nem tudok személyesen bemenni sehova.
2016. nov. 17. 18:12
3/10 klopusz válasza:
Ha nem tudsz elmenni, akkor nézd meg a NAV honlapját, ott minden információt megtalálsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Van fent egy cím, de arról nincs információ, hogy a nyomtatványokat ide lehet e küldeni; vagy hogy mindenhonnan ugyanoda kell e.
2016. nov. 17. 18:47
5/10 anonim válasza:
A lakóhelyed szerint illetékes NAV központba kell küldeni. Fenn vannak a címek, telefonszámok a központoknak.
6/10 anonim válasza:
Ügyfélkapun keresztül el tudod intézni. ÁNYK programon keresztül beküldöd online a doksikat, a NAV küldi a megadott címre a levelet a csekkekkel, de tudsz fizetni bankszámlára utalva is. 0 kimozdulással elintézhető, én is így csináltam.
7/10 A kérdező kommentje:
Nincs ügyfélkapum, ha szeretnék, azt megint csak személyesen kell intézni.
Bár tény, hogy ez lenne a legegyszerűbb megoldás.
2016. nov. 18. 23:25
8/10 anonim válasza:
Alapból a lakóhely szerint illetékes NAV-hoz kell küldeni, de gyakorlatilag mindegy, hogy melyikhez küldöd, mert ők illetékességből áthelyezik a lakóhelyed szerinti NAV-hoz. Ez minden beadványra igaz.
9/10 anonim válasza:
Az ügyfélkaput elég egyszer megcsinálni. A regisztrációt megtudod csinálni a neten, után be kell menni egy közeli Kormányablakba (mindegy,hogy hol az országban) és aktiválják. Ennyi utánajárás kell, de utána nagyon sok mindent meg tudsz nézni, tudsz intézni.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy csak egyszer kell megcsinálni.
De mint írtam, nem tudok személyesen bemenni sehova, mert jelenleg külföldön vagyok. Ha postán elintézem, akkor viszont remélhetőleg már otthon lesz a csekk mire én is hazamegyek.
Köszönöm a válaszokat, már meg vannak a címek.
2016. nov. 19. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!