Tanitás háznál 07-től 19-ig főállásban. Lehetséges adózás nélkül, vagy már kell hozzá vállalkozói?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 19:50
11/15 anonim válasza:
Milyen papírt szerettél volna kapni?
Egyébként ritka undorító ez a kérdés.
12/15 A kérdező kommentje:
# 9/12
Te is az lehetsz!Kérdezni már nem is lehet?
2016. nov. 7. 21:10
13/15 anonim válasza:
"Gondolom a szomszédoknak is kellett volna valami papirt kapni!"
Jah, én meg a Mol székház mellett lakom, és én is akartam kapni papírt, hogy hogyan meg mit adóznak, de hiába kértem mint szomszéd nem adtak semmit. Döbbenet!
14/15 anonim válasza:
"Gondolom a szomszédoknak is kellett volna valami papirt kapni!"
Ez brutális. De tényleg. Néha annyira egyszerű az emberek gondolkodása, hogy az megdöbbentő.
Szerintem egy átlagos lakótelepi utcában, ahol él 5000 ember hány vállalkozó van? Milyen gyakran szeretnél "papírt" kapni arról, ha bármi változás áll be az ő munkaügyi státuszukban? :D
Édes istenem, de komolyan... Gondolkodj már...
15/15 anonim válasza:
Szégyeld el magadm komolyan ezen akadsz ki? Latszik mert tart itt magyarorszag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!