NAV tartozó vagyok, alapíthatok vállalkozást?
Figyelt kérdés
több mint 10M tartozok de most jött egy lehetőség és hamar kellene egy cég, alapíthatok? lehetek ügyvezető?2016. okt. 17. 13:30
1/3 anonim válasza:
Nem. Már ott bukik el hogy a cég nem kap adószámot a NAV-tól mert mint cégtulajdonos megnézik az adószámod alapján a helyzeted és a te esetedben elég nagy a tartozás. Inkább próbálj meg tisztességes életet élni...én konkrétan már pénz közelébe se engednélek.
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, én sok mindenben jó szakembernek tarom magam, tisztességes munkával keresem a pénzem, az nem is jutott eszedbe hogy tőlem független okok miatt (haláleset után) kerültem ilyen helyzetbe, es ezzel védtem meg 2 családos árva gyerekeket és családjukat hogy tető maradjon a fejük felett???
2016. okt. 17. 13:40
3/3 anonim válasza:
#2: Nem ismerem az eseted, de 10 milliós adótartozás a NAV felé nem kevés. Ez egy ház ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!